T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Elidolu İlkokulu

Elidolu İlkokulu

Telefon
05054774188
Belgegeçer
0
WEB
https://elidolu21.meb.k12.tr
Adres
ELİDOLU MAH. ELİDOLU KÜME EVLERİ ELI DOLU ILK OKULU BLOK NO: 26 YENİŞEHİR / DİYARBAKIR
Vizyon
VİZYONUMUZ Öğrencilerimize sadece öğreten değil onları yaşama hazırlayan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, öğrencilerimizin başarı ve kalite düzeyi ile Türkiye´nin önde gelen okulları arasında örnek ve öncü bir okul olmak.
Misyon
MİSYONUMUZ Atatürkçü düşüncenin ışığı altında; kendisine ve ülkesine sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek.
Başarılar
BAŞARILARIMIZ. Çocuklar tüm beden ve duyu organlarıyla, çevrelerini algılayarak öğrenirler. Düşünüp karar vererek, problem çözerek, kendilerine ve başkalarına güvenerek, empati kurarak kişiliklerini geliştirirler. Konular, farklı ilgi alanları ve öğrenme şekilleri ile desteklenmelidir. Sözel ağırlıklı öğretim yerine görsel; yaparak, yaşayarak öğretime önem verilmelidir. Sunduğumuz eğitim ortamında çocuk duygu, düşünce, yaratıcı hayal gücü, eylemleri ile sınıf ve okul ortamındaki etkinliklere aktif olarak katılmalıdır. Çocuk demek hareket demektir. Her çocuk şarkı söylemeli, müzik aleti çalmalı, dans etmeli, resim yapmalı, yaratıcı yönünü bastırmamalıdır. Birlikte gelişmek umuduyla.
Öğretmen :5
Öğrenci :50
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :90
Öğretim Şekli :ikili eğitim
Saatler
07.30-17.20
Isınma
sobalı
Bağlantı
Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil
ingilizce
Ulaşım
servis,kendi aracı, ulaşım
Servis Bilgisi
yok
Yerleşim Yeri
köy
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
10
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
badminton
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
TEKNOFEST
Yazdır